Terland Beach - Terland

Terland Beach

Een cocktail in je hand en je voeten in het zand.
Terland Beach is dé hotspot voor een duik in het meer, een heerlijke apero in het Beach House, of gewoon lekker chillen in de zon.

Terland Beach is de enige plek aan het meer van Terhills waar je mag zwemmen. Onze redders houden een oogje in 't zeil.

Terland Beach

SNEAK PEEK
Make-over Terland Beach – May 2024

Terland beach24 1
Terland beach24 3
Terland beach24 2
Terland beach24 4

WELKOM OP TERLAND BEACH

Resortgasten hebben een privé gedeelte op de beach met sunbeds gratis aangeboden door het resort.
Reservatie voor sunbeds via de Terland app zijn voor externe daggasten.


We willen ervoor zorgen dat iedereen hier een geweldige tijd heeft, dus we hebben een paar vriendelijke strandregels opgesteld om de ervaring voor iedereen prettig te maken. Lees ze even door voordat je een zonnebed reserveert:

 1. Sunbeds zijn niet terugbetaalbaar bij no-show. We hopen dat je begrijpt dat we deze regel hanteren om iedereen eerlijke kansen te geven.
 2. Het Beach House en het strand zijn geopend vanaf 11 uur. We kijken ernaar uit om je dan te verwelkomen!
 3. In het weekend (zaterdag en zondag) en op feestdagen vragen we je vriendelijk om uiterlijk om 13 uur aanwezig te zijn. Als je later bent, moeten we helaas je gereserveerde sunbeds vrijgeven.
 4. Respecteer het maximum aantal gasten per sunbed. Zo kan iedereen comfortabel genieten van de strandervaring.
 5. We vragen je vriendelijk om geen eigen drank en eten mee te brengen. Onze bar biedt een gevarieerd aanbod waar je van kunt genieten.
 6. Het meebrengen van eigen speakers voor muziek is niet toegestaan. We willen een ontspannen en aangename sfeer behouden voor alle gasten.
 7. Breng alsjeblieft je eigen handdoek mee om op de sunbeds te gebruiken, of je kunt er een bij ons kopen. Dit is verplicht voor hygiënische redenen.
 8. Onze bar werkt op zelfbediening. Je kunt je bestelling plaatsen en afhalen aan de bar.
 9. Honden zijn welkom op het terras van het Beach House, maar niet op het strand zelf. We vragen je om hier rekening mee te houden.
 10. Het strand is geen openbaar strand. We vragen je vriendelijk om alleen op de sunbeds te verblijven en niet vrij op het strand een handdoek te leggen.
 11. Roken is alleen toegestaan op het terras van het Beach House en in de daarvoor aangewezen rokerszone, niet op of bij de sunbeds.

We willen graag een veilige en gastvrije omgeving creëren. Gasten die zich misdragen of de huisregels niet respecteren, worden door onze beveiliging verwijderd en zullen in de toekomst niet meer welkom zijn. Laten we samen genieten van een fantastische tijd aan het strand! Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten via info@terland.be


Hoe een sunbed reserveren?

 1. Reservatie voor sunbeds kan u enkel door de Terland app te downloaden via deze link
 2. Reserveren kan maximum 3 tot 4 dagen vooruit gezien het wisselvallige Belgische weer en een terugbetaling niet mogelijk is.
 3. Check voor reservatie zeker bovenstaande huisregels mbt de beach.

Het terras van het beach house is zonder reservatie. U kan hiervoor vrijblijvend langs komen. Kan u op dat moment niet meteen een plekje bemachtigen, vergeet dan zeker ons andere mooie buitenterras: The Shelter niet.
Laten we samen uitkijken naar zonnige dagen en onvergetelijke strandmomenten op Terland!

AZ2 A4100
AZ2 A1370
AZ2 A0633
WEB 1032
WEB 1191
WEB 0664
AZ2 A5742
AZ2 A5824
AZ2 A5725
AZ2 A4201

Combineer je dag aan het strand met een leuke activiteit